Steninge Slottsby - Tun 1
http://sweproperty.se/wp-content/uploads/2016/04/bg-stening-3d.jpg

sweproperty presenterar

Steninge Slottsby - Tun 1

I samarbete med Lövsta Trähus

NU ÄR FÖRSÄLJNINGEN IGÅNG AV TUN 1 I STENINGE SLOTTSBY

I samarbete med Lövsta Trähus. Här erbjuder vi tre typer av villor i varierande storlekar och utförande. Gedigna trähus i två plan med alternativa planlösningar, fina ljusinsläpp och stora umgängesytor. Vilket hus du än väljer får du ett modernt, väldisponerat boende byggt av material som är valt med omsorg och känsla för kvalité. Ett hem för dig och din familj, släkt och vänner att koppla av i, njuta av livet och samla minnen – en investering för flera generationer. Husen säljs med totalentreprenad och inkluderar garage och färdig trädgård – med gräsmatta, häckar och stenmur. Husstorlek ca 149-253 kvm. För intresseanmälan och vidare kontakt med ansvarig mäklare.

Varmt välkommen att göra din anmälan nedan

Här ligger Steninge Slottsby

Arlanda 8km, Stockholm 43km, Uppsala 39km

Steninge Karta

Hustyper

Bromma

Bromma

Storlek: 148,6 kvm, 7 rum och kök varav 5 sovrum.

Hustypen Bromma välkomnar med sin vackra veranda och spegeldörrar med omsorgsfullt formade detaljer. Här erbjuds ett genomtänkt boende i 2-plan med rymliga ytor för umgänge i kök, vardagsrum med alternativ planlösning (tillval) och det härliga inglasade uterummet som förlänger säsongen. Fem sovrum ger ytor för den stora familjen samt ett trivsamt allrum på övre plan. Två badrum, tvättstuga samt klädkammare.

Förutom de två hela planen finns även en vind med halvmåneformat fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Vinden kan med fördel användas som ett extra förvaringsutrymme.

 

 

 

Newport

Newport

Storlek: 190 kvm, 6 rum och kök varav 5 sovrum.

Hustypen New Port i 2-plan blir ett hem med generösa ytor, högt i tak och vackra spröjsade fönster. Ljuset flödar in i kök och vardagsrum i öppen planlösning och blir en härlig plats för umgänge. Matplats i vackert burspråk med stora spröjsade fönster med utsikt över bygatan. Väl tilltagen entré, tvättstuga med groventré. Tre av husets totalt fyra sovrum finns en trappa upp och här har varje sovrum sin egen klädkammare. Här finns även utgång till balkong samt möjlighet till att inreda bastu intill badrummet.

Förutom de två hela planen finns en vind med halvmåneformat fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Vinden kan med fördel användas som ett extra förvaringsutrymme.

 

 

 

Husen i TUN 1

Husen som har valts till Tun 1 präglas av vackra detaljer och hög standard. Fasaderna görs i liggande träpanel med snickerier i New England-stil, vackra entrédörrar med omsorgsfullt formade detaljer. Husens fönster är förutom energisnåla, riktiga träfönster med spröjs och detaljer i mässing.

Invändigt håller husen en hög standard med inredning i kök från Ballingslöv, vitvaror från Miele. I badrummen kommer inredningen från Aspen. Genomgående 2-stavig ekparkett från Kährs förutom i våta utrymmen som bad och tvätt. Samtliga hus utrustas med centraldammsugare.

Till hustyperna Bromma och Resarö byggs fristående enkelgarage och till hustyp Resarö byggs fristående dubbelgarage.

Riksmäklarens projektsida TUN 1 finns ytterligare information samt en tomtväljare där du kan se våra tomter i TUN 1

IntresseanmälanAnsvariga mäklare

Micaela.McClafferty
Micaela.McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se Mobil: 070-218 10 47
Ulrika Lööf
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se Mobil: 070-201 43 93
Riksmäklaren