STENINGE SLOTTSBY – TUN 3

NU ÄR FÖRSÄLJNINGEN  IGÅNG AV TUN 3

Tun 3 är vackert beläget på en höjd omgärdat av fin natur och utsikt över åkerlandskapet i dalen vid Steninge. Du väljer fritt bland husleverantörer och sätter din egen prägel på ditt nya drömhem inom ramen för gestaltningsprogrammet som finns för Steninge slottsby. 

De flesta tomter har baksida mot antingen tunets eget grönområde eller med utsikt över den vackra, rogivande dalen. En anledning till att Steninge Slottsby har valt att göra olika tun är att de boende snabbt ska få en färdig boendemiljö runt i kring sig och det blir en trygghet för hela familjen.

Va med tidigt i processen och välj ut Ditt drömboende 30% av tomtarean får bebyggas. Maximal bygghöjd är 8,5 meter för huvudbyggnad och maximal höjd för komplementbyggnad är 4 meter.

Huvudbyggnad ska placeras minst 3 meter från gata och 4 meter från fastighetsgräns. Komplementbyggnad ska placeras minst 6 meter från gata och 3 meter från tomtgräns.

Gestaltningsprogrammet måste följas med syfte att skapa ett enhetligt bostadsområde. Sweproperty kommer vara en aktiv part för att bistå att ta fram lämplig utformning och utförande av hustyp.

Varmt välkommen att göra din anmälan

Mer information om projektet hittar du på riksmäklarens webbplats